Efficiency

Те са млад екип и са в самото начало на своето пътуване. Пътуване, за което планират и мечтаят от дълго време. Те съчетаха своя опит, умения и идеи, за да могат да създават и споделят с нас.

Творят и се забавляват. Докато рисуват, те измислят истории, които оживяват в техните игри, картички, покани и много други. Имат безброй идеи, по които работят и скоро ще осъществят.

Паладиум Геймс

Когато говорим за настолни игри, не можем да минем без Паладиум. Те стоят зад българските издания на Dixit, Mysterium, Ticket to Ride, Pandemic, Concept, 7 Wonders, Five Tribes, Small world и много други.

ELINOR 

Първият чуждестранен издател на Sofia Board Game Weekend е Elinor Inc. Издателството е американско, но зад него стои руски екип. В сърцето на всичките книги, комикси и ролеви игри е измислената вселена Елинор. Елинор е огромен континент с красива природа в средата на безкраен океан, а обитателите му са шарени и колоритни. 

Чери Кенън Геймс

Екипът зад Among Thieves. Един от успешните български проекти в kickstarter.

Вермин Геймс

Гордите автори на две игри, минали успешно през kickstarter. Имената им – Bright Future и A Place in the Sun. 

Гейм Он

Най-новото издателство в България. През миналата година пуснаха на пазара Fabled Fruit (Легендарният плод). 

Интелигеймс

Издателството зад Catan. Във всичките му видове и вариации. И може би най-упоритите хора по отношение на турнирите, свързани с Catan. Друга публикувана от тях игра е Keltis. 

Hobby Games

Hobby Games е клуб и вносител на Board и Trading Card Games, в който може да намерите и играете 4 различни TCG заглавия: Yu-Gi-Oh! TCG, Pokemon TCG, Universal Fighting System и Cardfight Vanguard!, както и различен подбор от настолни игри.